The Exhaustively A-Crowing Paper - You Press The Tink4Pre, We Do The Rest.

Tips för ett bra bröllop


Tips på hur man kan planera sitt bröllop.

Att gifta sig är ett stort steg i livet och det kan även vara stressigt för många om man vill ha ett stort bröllop och en stor fest. Man vill att allting ska gå rätt till och man vill att hela dagen ska vara perfekt. Har man dessutom en budget (vilket de flesta har) så kan man ibland behöva göra svåra val för att kunna hålla sin budget. Men har kommer en del tips på hur man kan planera sitt bröllop och vad som är viktigt och inte viktigt.

1. Jag var varit på en del bröllop där båda familjerna har gjort allting själva. Då menar jag allt, dekorationer, småkakor och maten. Det kan vara väldigt stressande att ta hand om allting själv. Så på mitt bröllop valde vi att välja bort maten, så vi beställde catering från stockholm så vi kunde släppa hela den delen. Att laga mat själv till ett helt bröllop kan vara jobbigt, så jag var väldigt glad att vi överlämnade det till någon annan. Dessutom blev maten tio gånger godare än den hade varit om vi hade gjort den själv. 

2. Man kan göra mycket at dekorationen själv. Men ibland har man så många idéer om hur man vill att det ska se ut, så ibland kan det bli lite för mycket. Välj ut ett par grejer och håll dig till det. Till exempel så kan man välja en slags blomma som ska vara på varje bord i en stor vas, man kan ha ljus i varierande storlekar och sedan kanske man kan ha murgröna eller rosenblad strött över bordet. Så har man dekorationer i alla slags höjder och man håller sig till totalt tre saker. 

3. Det är okej att ta hjälp av vänner och familj! Ibland glömmer man bort hur viktigt det är att ta hjälp. Bröllopet är något man ska njuta av inte stressa över.